Monday, April 6, 2009

Takde Kelas!

Edit Posted by ~ f i Q ~ with 3 comments
Assalamu'alaikum dan salam sejahtera...

Huhuhu... Pagi ni, jam 8.35 pagi aku baru bangun! Ish3.. bertuahnya aku ni. Aku dah lambat! Kelas English pagi ni... Pukul 9 pagi. Tapi aku rilex saja.. Macam takde kelas pula. Muahahaha.. Lepas iron baju, iron tudung, pergi bilik air mandi, jumpa classmate aku, Cik Farah Abdullah... Hahahahaha kantoi..... Dia pun bangun lambat juga. So, berpakatlah kami berdua untuk pergi kelas lambat sebab kami tahu Madam Normalam sporting.. Ngeh3... Ni la pelajar-pelajar contoh yang mengambil kesempatan atas kebaikan seseorang. Hihihi...

Aku ingatkan kelas di blok V, perrrgghh...jauhnya mahu jalan! Then, dapat berita dari Cik Farah, pergi blok X je. Fuuhhh... selamat.. Kena bawa headphone sebab ada TELL ME MORE. Sesi dalam kelas jalan seperti biasa. Lepas tu, tibalah kelas Encik Arifin (En. Ipin).. huhuhuhu... Gentar betul aku masuk kelas dia. Andai kata korang tahu macam mana dia.. Huhu...

Kami semua satu kelas mahu pulang awal sebab ketiadaan En. Ipin, tapi masih perlu masuk ke makmal sebab ada kerja katanya. Tapi satu apa aku tak tahu, tak paham apa yang kami kena buat. Cuma setakat suruh tengok-tengok swtich, nak connect cable etc. Huh, boring! Aku teringin hendak timbulkan minat dalam bidang networking. Tapi macam manaaaaaaaaaa.... aaaaaaa....

Saat aku menaip ni pun, ajak Cik Sofie balik, dia mahu lepak dulu katanya. Huhuhu.. Jom la Cik Sofie.. Keluar... Uhuhuhuhukksss... =(

Ceq lapaqq...

3 comments:

leena said...

nrtworking?? best ke?

~fiQ~ said...

kalau minat, best aje.. adventure jugak n memerlukan pemikiran kreatif.. huhuh

hana said...
This comment has been removed by the author.