Sunday, February 7, 2010

16th IIUM Invitational Taekwon-Do Tournament

Edit Posted by ~ f i Q ~ with No comments
Assalamu'alaikum & Salam sejahtera..


Event ni aku baru pergi baru2 ni.. 29 Januari 2010 hingga 31 Januari 2010, di UIA Gombak.. Hohoho.. Aku fight dalam keadaan terhincut-hincut. Sebab?


Sebab injured masa light spar malam sebelum hari pertandingan.. Aku partner dengan Cik Nabilah Zulkifli.. Huhuhu.. Solat Subuh esoknya, memang hampir2 menitis air mata tahan sakit masa nak sujud & duduk antara dua sujud. Nak solat berdiri, duduk, tak biasa buat.. force jugalah macam mana pun. Huhuhuhu...


Tapi, sakit2 pun bergambar itu musti!~ yeah!!

*baru sekarang aku nak publish, dah tak hengat gambar aku letak mana. Hahaha.. bantai sajalah ! * ;p

Konsert Amal Tabung Sinar Peduli 2010

Edit Posted by ~ f i Q ~ with No comments
Assalamu'alaikum & Salam sejahtera.


9 Januari 2010.. Anjuran akhbar harian Sinar.. Adalah juga beberapa artis yang datang menjayakan konsert ni yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP.. Tak penuh pun dewan, tapi kira ramai jugalah. Bolehlah tahan.. Artis yang aku ingat, Alif AF, Aiman Akademi Nasyid (suka dengar Cinta Terakhir), kumpulan Muslim Voice (yang ni memang saspek habis ar dengan suara diaorang.. best!! Pandai memvariasikan.. mantop~), kumpulan Irsyad kot tak silap aku namanya.. Tak ingat~ heh..


Yang di bawah ni, antara kerja2 orang gila gambar.. Hohoho.. pantang kamera!























## Nama2 model di atas, aku bubuh kemudian. Siapa2 berminat, sila hubungi aku. *tanduk sudah keluar.. wahahahahaha*

Sekian.

My 21st birthday~~

Edit Posted by ~ f i Q ~ with No comments
Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera..

Saja mahu share hadiah yang aku dapat masa 21st birthday ku.. 21 Januari 2010.. *dengan tujuan mahu kasi jeles pada semua..muehehehe*
4) Yang ni memang aku minta mahu pinjam dari duluuuuuuu lagi dengan Samsuri.. Tak terlintas pula yang beliau mahu kasi novel ni sebagai hadiah sebab fikir mahu pinjam je. Hohoho.. thanks Sam~ cyunk kamoo juga.. weeee~~~ dah separuh dah baca. Aish.. bila mau habis entah, suspen!


3) Inilah hadiah paling cute aku rasa~ sebab.. diberi oleh adik bongsu aku yang baru darjah 4! Hahaha.. Comelnyaaaa.. bukan sebab pen, tapi sebab pemberiannya. Dengan dia tak tahu apa2 lagi.. Alahai, rindu pula kat Muhammad Nur Mustaqem.. terima kasih Aqem, Kak Yong sayang Aqem!~ *tak pernah ucap sayang pada adik walaupun sangat & terlalu sayang sebenarnya* Hihihi.. ego2~~ =p






2) Walaupun lambat sehari sambutan hari lahir aku, tapi still disambut oleh rumet2ku sekalian.. hohoho.. thanks byk2 kat korang.. huhuhu.. walaupun kena kejut pagi2 lepas tu kena pula tempek dengan bedak. huhuhu.. sambutan ni sekali dengan Ain, sebab tarikhnya juga hampir, 1 Februari 2010.. yang ke 22!! Hoho.. Ain dah tua~ yay!! *jahat2* =p
Highlighter tu merengek2 minta kat Arniati.. tapi dia diam je. Rupa2nya mahu kasi hadiah.. hohoho.. thanks dear~ hihihi.. (^_^) .. Wahida ada juga kasi, tapi belum sempat masuk gambar laptop~ later2 aku upload..






1) Wish ni dari sahabat2ku yang bertiga nih... Cik Azie , Cik Sofie , & Cik Marissa .. thanks guys~~ weee.. cyunk kamoo~ & juga pemberian cupcake di atas kerusi.. tekozut eden. ngehehe..