Sunday, February 7, 2010

16th IIUM Invitational Taekwon-Do Tournament

Edit Posted by ~ f i Q ~ with No comments
Assalamu'alaikum & Salam sejahtera..


Event ni aku baru pergi baru2 ni.. 29 Januari 2010 hingga 31 Januari 2010, di UIA Gombak.. Hohoho.. Aku fight dalam keadaan terhincut-hincut. Sebab?


Sebab injured masa light spar malam sebelum hari pertandingan.. Aku partner dengan Cik Nabilah Zulkifli.. Huhuhu.. Solat Subuh esoknya, memang hampir2 menitis air mata tahan sakit masa nak sujud & duduk antara dua sujud. Nak solat berdiri, duduk, tak biasa buat.. force jugalah macam mana pun. Huhuhuhu...


Tapi, sakit2 pun bergambar itu musti!~ yeah!!

*baru sekarang aku nak publish, dah tak hengat gambar aku letak mana. Hahaha.. bantai sajalah ! * ;p

0 comments: