Sunday, January 11, 2009

[3] Inilah dia...

Edit Posted by ~ f i Q ~ with 4 comments
Sambungan dari [2] Inilah dia... =p
ANNUAL DINNER TKD : Malam Pancawarna Pahlawan (18 Oktober 2008)

Malam Pancawarna Pahlawan ni adalah annual dinner untuk UMP Kelab Taekwon-Do ITF bagi sesi 08/09. Aku salah satu jawatankuasanya, Publisiti & Siar Raya dan juga bekerjasama dengan Kak Aada. Dinner ni bagi aku sangat2 la best sebab konsepnya santai tapi gempak… Memang meriah ah! Thanks to akak Project Manager, Kak Daia. Memang brilliant lah akak! Heheheh.. Tema kitaorang malam tu, Rock Garden. Ada kisah tu di sebalik tema ni, menurut Pengarah Programnya.. Bagi aku, agak unik kenapa Kak Daia pilih tema ni. Kalau korang nak tahu, tanyalah beliau.. Hehehehe.. Kitaorang buat kat Cherating, dekat2 sejam juga perjalanannya. Bagi boys TKD, mesti korang tak boleh lupa kenangan menolak bas yang tersangkut kat becak tu kan.. Hahahahaha.. Takpe, fikir positif ya korang, boleh tambah stamina. Ahahaha.. Inilah dia............

Show junior perempuan... Pergghh... Gempak sey!~ Ahahahaha..


Kami bertujuh... huhuhu.. kasihan bila mengenangkan pengorbanan kami demi menjayakan show. Wuwuwuwu...

AJK-AJK Malam Pancawarna Pahlawan bersama jemputan VIP...



Inilah wajah para peserta yang memeriahkan malam yang penuh makna...



Ahahahahaha.. Kasihan.. Tapi terima kasihlah ya, sebab korang kita boleh pulang. Hehehehe..




FINAL PROJECT : Techical English Exhibition


Sebelum exhibition day berlangsung, setiap kumpulan perlu hantar outline dulu supaya point-pointnya nanti mengikut kehendak seperti dalam modul. Setiap seorang ahli kumpulan ada bahagian masing-masing, dari Introduction, Main Part 1, Main Part 2, Main Part 3, Conclusion. Aku dengan sukarelanya nak amik intro.. tapi yang gabra lebih aku juga. Hahahaha.. Padan muka aku! Baru rasa.. Apa yang kitaorang nak pamerkan, adalah produk yang berkaitan dengan kursus yang kita ambil. Kumpulan aku pilih untuk pamerkan laptop. Hahahaha.. Simple, tapi ada sedikit kesukaran. Alhamdulillah, takdelah sampai 'wayar putus' kami buat semua ni. Bak kata para senior yang telah melalui zaman Semester 1, “Eleh..senang je, kacang je beb!” Eheh.. Pada hari kejadian, kami berpakat nak pakai pakaian warna biru. Nasib baik corak tak sama.. kalau kat tempat aku (Penang), dah dipanggil boria dah ni... Waduhh.. Tempat : Kompleks Sukan. Yang menilai presentation kami, Madam Noli Maishara. Huhuhu.. lecturer yang cute, spoting, simple, open-minded, blaa..bla..bla.. Everything about her, aku suka!~ Huhuhu.. Luv u Madam.. Inilah dia............


Bergambar sebelum present.. mengilangkan gentar. Hehehe.. Dari kiri : Cik Marissa, Cik Azie, Cik Fiq, Cik Sofie, Cik Hana @ McNa

Ada gaya promoter tak? Hikhikhik...

Cik Marissa ni tak kisah, fluent in speaking English.. Cayalah!~

Cik Sofie.. Relax okay. Jangan gabra macam aku! Huaaahhhhh...

Sempat lagi sengih Cik Hana ni...

Inilah sahaja yang dapat aku paparkan apa yang telah aku lalui sepanjang satu semester berada di Universiti Malaysia Pahang. Walaupun bukan semua aku paparkan, ini kira antara yang besar-besar. Blog ini bakal menjadi suatu memori buat aku suatu ketika nanti. Hehehehe...

Sekian, wassalam.

4 comments:

kid said...

bla nk bncang titas nh
huhuhu

~f i Q~ said...

hang x cakap pun bila nak bincang

marissa norfis said...

semwa yg present ada gaya sales gurl bertauliah..hahaha

~fiQ~ said...

hoho.. bagus kan kita..hahah